Kandallók


Kandalló

VICTORIA

A betét maximális méretei: hosszúság 550 mm, szélesség 740 mm, magasság 580 mm. A betét minimális méretei: hosszúság 450 mm, szélesség 640 mm, magasság 530 mm.
A kandalló összerakását a füstelvezetés miatt minden esetben szakemberrel kell elvégeztetni! Az alapnak, amelyre a kandallót felállítjuk, stabilnak és a kandalló terhelése szempontjából teherbírónak (beton kiöntés) kell lennie. A falat, amelyhez a kandalló illeszkedik, tűzálló anyagból kell kivitelezni. A kandalló felépítményének összeállításához cement bázisú ragasztókat kell használni. A kandalló felépítményének és fejrészének szigeteléséhez a kandallók szigetelési céljára előállított, alumínium fólia bevonattal ellátott ásványi gyapotot kell felhasználni. A gyapot lemezek ragasztásához speciális, a magas hőmérsékleteknek ellenálló szalagokat kell használni. A "VICTORIA" felépítménye 22 elemből tevődik össze, amelyeket módosított betonból valamint acél összekötő elemekből állítottak elő. A könnyebb összeállíthatóság érdekében valamennyi elem számozott, a számok a cég logója mellett találhatók.


Kandalló Kandalló

ISABELL

A betét maximális méretei: hosszúság 550 mm, szélesség 720 mm, magasság 610 mm. A betét minimális méretei: hosszúság 450 mm, szélesség 640 mm, magasság 530 mm.
A kandalló felépítését szakemberrel kell elvégeztetni, a füstelvezetés fontossága miatt! Az alap, amelyre a kandallót felállítjuk, stabilnak és a kandalló terhelése szempontjából teherbírónak (beton kiöntés) kell lennie. A falat, amelyhez a kandalló illeszkedik, tűzálló anyagból kell kivitelezni. A kandalló felépítményének összeállításához cement bázisú ragasztókat kell használni. A kandalló felépítményének és fejrészének szigeteléséhez a kandallók szigetelési céljára előállított, alumínium fólia bevonattal ellátott ásványi gyapotot kell felhasználni. A gyapot lemezek ragasztásához speciális, a magas hőmérsékleteknek ellenálló szalagokat kell használni. Az "ISABELL" felépítménye 20 elemből tevődik össze, amelyeket módosított betonból valamint acél összekötő elemekből állítottak elő. A könnyebb összeállíthatóság érdekében valamennyi elem számozott, a számok a cég logója mellett találhatók.Kandalló

Carmen

A betét maximális méretei: hosszúság 550 mm, szélesség 740 mm, magasság 580 mm. A betét minimális méretei: hosszúság 450 mm, szélesség 640 mm, magasság 530 mm.
A kandalló összerakását a füstelvezetés miatt minden esetben szakemberrel kell elvégeztetni! Az alapnak, amelyre a kandallót felállítjuk, stabilnak és a kandalló terhelése szempontjából teherbírónak (beton kiöntés) kell lennie. A falat, amelyhez a kandalló illeszkedik, tűzálló anyagból kell kivitelezni. A kandalló felépítményének összeállításához cement bázisú ragasztókat kell használni. A kandalló felépítményének és fejrészének szigeteléséhez a kandallók szigetelési céljára előállított, alumínium fólia bevonattal ellátott ásványi gyapotot kell felhasználni. A gyapot lemezek ragasztásához speciális, a magas hőmérsékleteknek ellenálló szalagokat kell használni. A "Carmen" felépítménye 22 elemből tevődik össze, amelyeket módosított betonból valamint acél összekötő elemekből állítottak elő. A könnyebb összeállíthatóság érdekében valamennyi elem számozott, a számok a cég logója mellett találhatók.


Kandalló

Celina

A betét maximális méretei: hosszúság 550 mm, szélesség 740 mm, magasság 580 mm. A betét minimális méretei: hosszúság 450 mm, szélesség 640 mm, magasság 530 mm.
A kandalló összerakását a füstelvezetés miatt minden esetben szakemberrel kell elvégeztetni! Az alapnak, amelyre a kandallót felállítjuk, stabilnak és a kandalló terhelése szempontjából teherbírónak (beton kiöntés) kell lennie. A falat, amelyhez a kandalló illeszkedik, tűzálló anyagból kell kivitelezni. A kandalló felépítményének összeállításához cement bázisú ragasztókat kell használni. A kandalló felépítményének és fejrészének szigeteléséhez a kandallók szigetelési céljára előállított, alumínium fólia bevonattal ellátott ásványi gyapotot kell felhasználni. A gyapot lemezek ragasztásához speciális, a magas hőmérsékleteknek ellenálló szalagokat kell használni. A "Celina" felépítménye 22 elemből tevődik össze, amelyeket módosított betonból valamint acél összekötő elemekből állítottak elő. A könnyebb összeállíthatóság érdekében valamennyi elem számozott, a számok a cég logója mellett találhatók.